53 derece uyarısı: ‘Sakın dışarı çıkmayın’

Antalya’da Yüksek Sıcaklık Uyarısı: Plajlar Kalabalık!

Meteorolojinin uyarısına göre Antalya’da hissedilen sıcaklık 53 dereceyi buldu. Kent merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanı’nda ise sadece turistler görüldü.

PLAJLAR DOLDU TAŞTI

Sıcaktan korunmaya çalışanlar şemsiyelerle gezerken, diğerleri yeşillik alanlardaki fıskiyelerde serinlemeye çalıştı. Konyaaltı Sahili ise kalabalıkla dolup taştı.

Deniz suyu sıcaklığının 32 dereceye kadar yükseldiği şehirde, yerli ve yabancı turistler denizin, kumun ve güneşin keyfini çıkardı. Kimileri plaj şemsiyeleri altında dinlenirken, diğerleri kayalıklardan denize atlayarak serinledi.

‘SAAT 11:00 – 16:00 ARASI DIŞARI ÇIKMAYIN’

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü, sıcak hava dalgasının hafta sonuna kadar devam edeceğini bildirdi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 7-10 derece üzerinde seyredeceği belirtilirken, özellikle çocuklar, yaşlılar ve kronik hastalığı olanların saat 11.00-16.00 arasında dışarı çıkmaması gerektiği vurgulandı.

Related Posts

“Gerçekler gizleniyor”: 179 kişinin öldüğü faciada suçlu pilot mu?

Güney Kore tarihindeki en ölümcül uçak kazasında, havalimanındaki beton bariyeri gözardı eden rapora aileler tepki gösteriyor.

Cezaevinden izinli çıktı, eğlence mekanında öldürüldü

Ordu’nun Altınordu ilçesinde eğlence mekanında çıkan kavgada cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen 30 yaşındaki Soner Şanlı, iş yeri sahibi O.A. tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Şile Belediye Başkanvekili CHP’li Sacit Terzi oldu… Özgür Çelik: ‘Belediyeye bugün çökmeye çalıştılar’

CHP’li belediyelere yönelik operasyon sonucu 14 Temmuz’da tutuklanan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın yerine yapılan başkanvekilliği seçimini CHP’li meclis üyesi Sacit Terzi kazandı. Seçimin ardından bir açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 31 Mart’ta yüzde 52 oyla kazanılan Şile Belediye Başkanlığına bugün çökülmeye çalışıldığını belirterek “Hiç kimse bu zorluklar karşısında umutsuzluğa kapılmasın. Çünkü zalimin zulmü ne kadar artmışsa, gidişi de o kadar yakındır. Erken seçim sandığı milletin önüne gelecek. Millet gereken demokrasi tokadını ilk seçimde atacak” dedi.

Fenerbahçe’nin rakibi belli oldu

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Hollanda’nın Feyenoord ekibiyle eşleşti.

Kızılay denize sıfır olan 4 katlı binasını satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı

Kahramanmaraş merkezli 6 şubat depremlerinde çadır satmasıyla tepkilerin odağına oturan Kızılay Antalya’da denize sıfır binasını satıyor.

EKK Toplandı: OVP Tedbirleri Gündemde

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz başkanlığında EKK, OVP tedbirlerini ve kırsal kalkınmayı değerlendirdi.