Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde “Polis” Maskesiyle Yağma ve Gasp Yapan 4 Şüpheli Tutuklandı
Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran bir vatandaş, evlerine gelen ve kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişinin altın ve paraları isteyip tehdit ederek yağma ve gasp suçunu işlediklerini belirterek şikayetçi oldu.
Olayın ardından Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek suçluları tespit etti ve 4 şüpheliyi belirledi.
Şüphelilerden 3’ü Köyceğiz Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınırken, diğer şüpheli ise Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin girişinde yakalandı.
Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından tutuklanarak adli makama sevk edildi. Yağma ve gasp suçundan tutuklanan şüphelilerin duruşması önümüzdeki günlerde yapılacak. (AA)
More Stories
Diyarbakır’da Yıkım Sonrası Aileler Zor Durumda
İŞKUR Gençlik Programı başvuruları ne zaman başlıyor? İŞKUR Gençlik Programı başvuru şartları neler?
Kuraklık ve Sıcaklık Stresi Tarım Üzerindeki Etkileri Tartışıldı