Billur Kalkavan’ın ölen kardeşi hakkındaki sahte alkol iddiası yalanlandı

Billur Kalkavan’ın Kardeşi Rıza Kalkavan’ın Ölüm İddialarına Yanıt Geldi

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden iş insanı Rıza Kalkavan’ın ölümüyle ilgili ortaya atılan sahte alkol iddialarına kardeşleri Sibel Civelek tarafından yalanlandı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, cenazede Rıza Kalkavan’ın sahte alkolden hayatını kaybettiği iddialarına cevap veren Sibel Civelek, “Birlikte yaşıyorduk. Zaman zaman alkol alırdı. Fakat sahte alkolden hayatını kaybettiği iddiaları doğru değil. Gece saat 03.00 sıralarında rahatsızlandı, hemen hastaneye kaldırdık. Yaklaşık 9 saat sonra hayatını kaybetti” şeklinde konuştu.

Rıza Kalkavan’ın 40 yıllık arkadaşı olan Mehmet Yalçın ise, “40 yıllık asker arkadaşımdı. Dünya tatlısı bir insandı. Kimsenin kalbini kırmayan iyi bir insandı. Alkol kullanırdı fakat sahte alkolden hayatını kaybettiği iddiaları doğru değil. Büyük kulüp ve kaliteli yerlere takılır, sık sık sağlık kontrolünü yapardı” ifadelerini kullandı.

Apartman görevlisi Uğur Naz ise, siparişleri kendisinin aldığını ve Rıza Kalkavan’ın sık sık alkol tükettiğini belirterek, “Aile yakınlarını kaybettikten sonra bunalımda olan Rıza, yalnızlığını kedisiyle paylaşıyordu. Siparişleri etrafındaki Tekel bayilerinden ben alıyordum. Alkolün sahte olduğuna dair bir bilgim yok” dedi.

Öte yandan, Rıza Kalkavan’ın sahte içkiden öldüğü iddialarını ortaya atan spor yazarı Asena Özkan da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, “Rıza Kalkavan ile arkadaştık. Sık sık telefonla görüşürdük. İçki içen bir insandı. Aile yakınlarını kaybettikten sonra bunalımda olan Rıza, sık sık içki içmeye başladı. Ruhi olarak çöküş yaşadı. Alkol fiyatlarının yüksek olması insanları ucuz ev yapımı alkollere yöneltti. Bu nedenle birçok ölüm olayı meydana geldi. İçki fiyatlarının yüksek olmasının ve ucuz ev yapımı içkilerin artmasının ölümlere yol açtığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Related Posts

Boşanma Aşamasındaki Eşine Kurşun Sıkan Polis Memuru Tutuklandı

Nazilli’de bir polis, boşanma aşamasındaki eşine ateş açtı. Kadın hastanede hayatını kaybetti.

Çanakkale’de Boşanma Aşamasındaki Eşi Öldüren Adam ve Kardeşine Ağırlaştırılmış Müebbet

Fırat Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem Yıldızhan’ı öldürüp gömdüğü için ceza aldı.

Müjdat Gezen hakkında soruşturma: Emniyette ifade verdi

Kendisine ait YouTube kanalında kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” iddiasıyla soruşturma başlatılan sanatçı Müjdat Gezen, İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğüne ifade verdi.

Başkasının fotoğrafını paylaşan yandı: Yargıtay’dan ‘kişisel veri ihlali’ kararı!

Yargıtay, herkese açık hesaptan alınan fotoğrafların paylaşılmasını “kişisel veri ihlali” saydı.

Trump: Almanya, Britanya ve Fransa, Ukrayna’da asker bulundurmak istiyor; saygısızlık olmasın diye Putin’i Avrupalıların önünde aramadım

Trump: Almanya, Britanya ve Fransa, Ukrayna’da asker bulundurmak istiyor; saygısızlık olmasın diye Putin’i Avrupalıların önünde aramadım

Bakan Ali Yerlikaya: Hiçbir organize suç lideri Türkiye’de ellerini kollarını sallayarak gezemez

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kırşehir’de “Türkiye’nin Huzuru Toplantısı” sonrası konuştu. Yerlikaya, burada yaptığı konuşmada, hiçbir organize suç liderinin Türkiye’de ellerini kollarını sallayarak gezmelerine müsaade etmediklerini savundu.