Edirne’de arı kovanları alev alev yandı

Edirne Lalapaşa Taşlısekban Köyü’nde Arı Kovanları Depoda Kül Oldu

Edirne’nin Lalapaşa ilçesine bağlı Taşlısekban Köyü’nde, arı kovanlarının bulunduğu depoda nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık, itfaiye, jandarma ve UMKE ekipleri hızla olay yerine sevkedildi.

Vatandaşların ve itfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülerek kontrol altına alındı.

Alevler arasında kalan depoda bulunan onlarca arı kovanı ve eşyalar küle dönüşürken, depo ise kullanılamaz duruma geldi.

Related Posts

22,5 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, Yozgat’ta yakalandı

Hakkında 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari zanlı, Yozgat’ta yakalandı.

TRT’de üst düzey yenilenme: A takımı değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve tekrar atadığı 4 yıldır TRT Genel Müdürü olarak görev yapan Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, bazı genel müdür yardımcılarında değişiklik yaptı.

NATO jetleri bir haftada ikinci kez havalandı

Polonya, sınır güvenliğini korumak amacıyla bir hafta içinde ikinci kez savaş uçaklarını havalandırdı. Ülkenin tüm hava savunma unsurları en yüksek alarma geçirildi.

Almanya’dan Gazze için Ateşkes Çağrısı

Başbakan Merz, Gazze’deki durumun kabul edilemez olduğunu belirterek ateşkes ve insani yardım istedi.

Kaymakam Sönmezel, Cumayeri’nden Veda Etti

Kaymakam Taha Furkan Sönmezel, dil eğitimi için yurt dışına gidecek ve vatandaşlarla vedalaştı.

Trabzonsporlu Denis Dragu?’un yeni takımı belli oldu

Trabzonspor’da forma giyen Denis Draguş’un yeni takımı belli oldu. ikas Eyüpspor, Trabzonspor’dan Rumen futbolcu Denis Draguş’u kiraladı.