Sarıyer’de yol çöktü: Cadde trafiğe kapatıldı

İstanbul Sarıyer’de Yolda Çökme Meydana Geldi

Sabaha karşı İstanbul’un Sarıyer ilçesinde, Maslak Eski Büyükdere Caddesi’nde yaşanan olayda yol beklenmedik bir şekilde çöktü ve büyük bir boşluk oluştu.

Olay anında şans eseri yolda araç bulunmuyordu. İhbar üzerine bölgeye giden belediye ekipleri hemen yolu trafiğe kapattı ve çalışmalara başladı.

Şu an ekiplerin yolun düzeltilmesi için çalışmaları devam etmektedir. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Related Posts

İstanbul’un göbeğinde silahlı saldırı: Otomobile kurşun yağdırdılar

İstanbul’da park yerinden çıkan otomobile düzenlenen silahlı saldırı sonucu 1 kişi yaralandı.

Saldırgan arşivdeki sokak röportajında çıktı: Derin devleti savundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu’nun 5 yıl önce verdiği sokak röportajında açıkça Derin devleti ve Sedat Peker’i savunduğu ortaya çıktı. Tengioğlu yapılan röportajda “Sedat Peker dese ki ‘canlı bomba ol’, olmazsam şerefsizim.” ifadelerini kullandı. Tengioğlu aynı zamanda Hrant Dink caniyeti azmettiricisi Yasin Hayal ile beraber hapis yattığını da ifade etti.

Dünyadan ‘İsrail’ kararı: Uçakları indirmeyecekler

Yemen’deki Husilerin işgalci İsrail’in Ben Gurion Havalimanı’na saldırısı sonrası, Avrupa’da birçok havayolu şirketinden ‘Tel Aviv’e seferleri durdurma’ kararı geldi. Yunanistan merkezli Aegean Airlines ve Avrupa’daki bazı havayolları, İsrail’e giden ve İsrail’den gelen seferleri askıya aldı. İran destekli Husiler, Ben Gurion Havalimanı’ndaki pistin çok yakınını balistik füzeyle vurmuştu.

AB’den Rus gazı kararı

Avrupa Birliği (AB), 2027 sonuna kadar Rusya’dan doğal gaz ithalatını tamamen bitirmeye hazırlanıyor.

Özgür Özel tek tek saydı, salon ayağa kalktı: ‘Saldırıya cevabımız budur!’

Özel, Sırrı Süreyya Önder için AKM’de düzenlenen tören sonrası saldırıya uğramasıyla ilgili sert konuştu.

İsrail’in vahşice katlettiği Hind Receb’in içinde olduğu aracın replikası İngiltere’de sergi için yeniden yapıldı

İngiltere’nin Yorkshire bölgesinde yaşayan bir sanatçı 29 Ocak 2024’te Gazze’de ailesiyle birlikte İsrail ordusunun saldırısına maruz kalarak vahşice öldürülen Hind Receb’in can verdiği aracın replikasını yaptı. İsrail’in tam 335 kurşunla şehit ettiği Hind Recep ve ailesinin arabası İngiltere’nin Bradford kentinde sergilendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir