İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı: Yolcular tahliye edildi

Belediye Otobüsünde Yangın Çıktı, Yolcular Kurtarıldı

E-87 Devlet Karayolu Çanakkale-İzmir yönünde Kazıkbağları mevkiinde seyir halinde olan 835 numaralı Bergama-Aliağa seferini yapan belediye otobüsünde motor bölümünden dumanlar yükselmeye başladı.

Olayı fark eden sürücü, hızla aracı durdurarak yolcuları güvenli bir şekilde tahliye etti. Alevler kısa sürede otobüsü sardı.

İhbar üzerine olay yerine İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aliağa ve Çandarlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ancak otobüs kullanılamaz hale geldi.

Yangın nedeniyle karayolu bir süreliğine trafiğe kapatılırken, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Otobüs yangınında herhangi bir can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi.

Related Posts

CHP’li Emir: İmamoğlu’na Açılan Davada Amaç Sindirme

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Ekrem İmamoğlu’na açılan davanın amaçsız bir yargılama olduğuna dikkat çekerek, İmamoğlu’nun ve CHP’lilerin yargı tacizi ile susturulmaya çalışıldığını savundu. Emir, Milli Eğitim Bakanı’nın dilini de eleştirerek, görevden alınması gerektiğini belirtti.

161 milyon Nijeryalı gıda güvencesizliğiyle karşı karşıya

Nijerya hükümeti, ülkede yaklaşık 161 milyon Nijeryalının gıda güvencesinden yoksun olduğunu bildirdi.

Özgür Özel, Adıyaman’da ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuşuyor

Özgür Özel, Adıyaman’da ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuşuyor

AKP’li Metiner’den ‘terörist’ tepkisi: ‘Dün dünde kaldı’

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, “süreç”le ilgili yapılan eleştirilerde “terör” ve “terörist” ifadeleri kullanılmasından rahatsızlığını dile getirdi. Metiner, “Dünün kelimeleriyle ne yeni bir gün ve ne de yeni bir gelecek inşa edilir” dedi.

Ahmet Türk’ten Erdoğan’a teşekkür telefonu

DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, terör örgütü PKK’nın silah bırakma süreci kapsamında yürütülen “Terörsüz Türkiye” adımına destek verdi. Türk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Fransa Genelkurmay Başkanı Burkhard: Rusya Fransa’yı Avrupa’da baş düşmanı olarak görüyor

Fransa Genelkurmay Başkanı Thierry Burkhard, düzenlediği basın toplantısında Rusya’nın Fransa’yı “Avrupa’daki baş düşmanı” olarak gördüğünü ifade etti. Burkhard, Rus uydularının uzaydaki manevralarının “uydularının yörüngelerini engellemek ve onları gözetlemek” amacıyla yapıldığını ifade etti.