Trump’tan gündemi sarsacak Netanyahu kararı

İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD Başkanı Trump’ın Manipüle Edildiği İddialarını Reddediyor

İsrail Ordu Radyosu muhabiri Yanir Cozin, ABD Başkanı Donald Trump’ın manipüle edildiğine dair şüpheler nedeniyle İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yla teması kesmeye karar verdiğini aktardı.

Cozin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İsrailli bir yetkiliye dayandırarak ABD Başkanı Trump’ın Netanyahu ile ilişkisini koparma kararı aldığını belirtti.

Yetkili, Trump’a “Netanyahu’nun kendisini manipüle ettiğini” söylediğini aktardı ve bu durumun Trump’ı oldukça rahatsız ettiğini belirtti.

İsrail-ABD ilişkilerinde yaşanan gerilimin sebebi olarak Tel Aviv yönetiminin İran ve Husiler konusunda somut bir plan sunamaması gösterildi.

Netanyahu hükümeti, Gazze konusunda da detaylı bir öneri sunamadığı için eleştirilere maruz kaldı. Cozin, bu durumu “Gazze’de de göreceğiz” şeklinde özetledi.

Related Posts

22,5 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, Yozgat’ta yakalandı

Hakkında 22 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari zanlı, Yozgat’ta yakalandı.

TRT’de üst düzey yenilenme: A takımı değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve tekrar atadığı 4 yıldır TRT Genel Müdürü olarak görev yapan Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, bazı genel müdür yardımcılarında değişiklik yaptı.

NATO jetleri bir haftada ikinci kez havalandı

Polonya, sınır güvenliğini korumak amacıyla bir hafta içinde ikinci kez savaş uçaklarını havalandırdı. Ülkenin tüm hava savunma unsurları en yüksek alarma geçirildi.

Almanya’dan Gazze için Ateşkes Çağrısı

Başbakan Merz, Gazze’deki durumun kabul edilemez olduğunu belirterek ateşkes ve insani yardım istedi.

Kaymakam Sönmezel, Cumayeri’nden Veda Etti

Kaymakam Taha Furkan Sönmezel, dil eğitimi için yurt dışına gidecek ve vatandaşlarla vedalaştı.

Trabzonsporlu Denis Dragu?’un yeni takımı belli oldu

Trabzonspor’da forma giyen Denis Draguş’un yeni takımı belli oldu. ikas Eyüpspor, Trabzonspor’dan Rumen futbolcu Denis Draguş’u kiraladı.