Savunma Sanayii Başkanı Görgün Uluslararası Savunma Fuarı’nda: Türkiye stratejik iş birliklerini derinleştiriyor

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün: Türk Savunma Sanayii Uluslararası Arenada Güçlü Bir Rol Oynuyor

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün, LIMA-25 Uluslararası Savunma Fuarı’nda yaptığı değerlendirmede Türk savunma sanayiinin uluslararası alanda önemli bir konuma sahip olduğunu vurguladı.

Görgün, yaptığı açıklamada, “Türk savunma sanayiimiz, geliştirdiği yüksek teknoloji ürünleriyle sadece ülkemizin değil, dost ve müttefik ülkelerin de güvenliğine katkı sunmaya devam ediyor. LIMA-25 Fuarı, bu vizyonumuzu uluslararası platformda bir kez daha ortaya koydu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde; yerli ve milli üretim gücümüzle, stratejik iş birliklerimizi her geçen gün daha da derinleştiriyor, küresel savunma ekosisteminde etkinliğimizi artırıyoruz” dedi.

Related Posts

CHP’li Emir: İmamoğlu’na Açılan Davada Amaç Sindirme

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Ekrem İmamoğlu’na açılan davanın amaçsız bir yargılama olduğuna dikkat çekerek, İmamoğlu’nun ve CHP’lilerin yargı tacizi ile susturulmaya çalışıldığını savundu. Emir, Milli Eğitim Bakanı’nın dilini de eleştirerek, görevden alınması gerektiğini belirtti.

161 milyon Nijeryalı gıda güvencesizliğiyle karşı karşıya

Nijerya hükümeti, ülkede yaklaşık 161 milyon Nijeryalının gıda güvencesinden yoksun olduğunu bildirdi.

Özgür Özel, Adıyaman’da ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuşuyor

Özgür Özel, Adıyaman’da ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuşuyor

AKP’li Metiner’den ‘terörist’ tepkisi: ‘Dün dünde kaldı’

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, “süreç”le ilgili yapılan eleştirilerde “terör” ve “terörist” ifadeleri kullanılmasından rahatsızlığını dile getirdi. Metiner, “Dünün kelimeleriyle ne yeni bir gün ve ne de yeni bir gelecek inşa edilir” dedi.

Ahmet Türk’ten Erdoğan’a teşekkür telefonu

DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, terör örgütü PKK’nın silah bırakma süreci kapsamında yürütülen “Terörsüz Türkiye” adımına destek verdi. Türk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Fransa Genelkurmay Başkanı Burkhard: Rusya Fransa’yı Avrupa’da baş düşmanı olarak görüyor

Fransa Genelkurmay Başkanı Thierry Burkhard, düzenlediği basın toplantısında Rusya’nın Fransa’yı “Avrupa’daki baş düşmanı” olarak gördüğünü ifade etti. Burkhard, Rus uydularının uzaydaki manevralarının “uydularının yörüngelerini engellemek ve onları gözetlemek” amacıyla yapıldığını ifade etti.