Beşiktaş, St. Patrick’s’i 4-1 Mağlup Etti

BEŞİKTAŞ, UEFA Konferans Ligi 3’üncü Eleme Turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı St. Patrick’s’i 4-1 mağlup etti.

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi 3’üncü Eleme Turu ilk maçında İrlanda ekibi St. Patrick’s’e konuk oldu. TSİ 21.45’de başlayan mücadele Tallaght Stadyumu’nda oynandı. Bu maçta Slovenyalı hakem David Smajc düdük çaldı. Smajc’ın yardımcılıklarını David Gabrovec ile Tomaz Cerne üstlendi.

Ev sahibi St. Patrick’s maça “Anang, McLaughlin, Grivosti, McClelland, Forrester, Lennon, Leavy, Mulraney, Power, Melia” ilk 11’iyle çıktı.

Beşiktaş ise mücadeleye ” Mert Günok, Svensson, Paulista, Emirhan Topçu, Jurasek, Demir Ege Tıknaz, Orkun Kökçü, Rafa Silva, Muçi, Joao Mario, Abraham” ilk 11’iyle başladı.

Beşiktaş 9’uncu dakikada öne geçti. Muçi’nin pasında ceza yayı üzerindeki Rafa’nın dokunuşunda topu önünde bulan Mario’nun çektiği şutta top filelerle buluştu: 1-0. Beşiktaş, yeni golcüsüyle skoru 2-0’a getirdi. 14’üncü dakikada Svensson’un ortasında kalecinin sektirdiği topta Abraham, ağları havalandırdı: 2-0. Beşiktaş farkı 3’e çıkardı. 23’üncü dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Abraham takımının 3’üncü kendisinin 2’nci golünü kaydetti: 3-0. Tammy Abraham hat-trick yaptı. 43’üncü dakikada siyah-beyazlılar penaltı kazandı. Topun başına geçen İngiliz golcü topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarının skorunu belirledi: 4-0. St Patrick’s ikinci yarının hemen başında golü buldu. 49’uncu dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Simon Power, farkı 3’e indirdi: 4-1. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş maçı 4-1 kazandı. Beşiktaş ile St. Patrick’s oynanacak rövanş maçı 14 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Rövanş maçını Portekizli hakem Antonio Nobre yönetecek.

Related Posts

Kapıkule Sınır Kapısı’nda kilolarca esrar ele geçirildi

Kapıkule Sınır Kapısı’nda yurda giriş yapan bir TIR’da 692 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 10 şüpheli tutuklandı.

Sahte diploma ve e-imzanın ardından yeni skandal: Sahte pasaportla tıp ve hukuka girmişler!

Günlerdir kamuoyunu meşgul eden sahte diploma ve sahte e-imza iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez de yüzlerce Türk öğrencinin sahte pasaportla üniversitelerin tıp ve hukuk fakültelerine girdiği öne sürüldü.

Kafkasya’da tarihi barış. Kim kazandı kim kaybetti?

Azerbaycan ile Ermenistan liderlerinin Washington’da ABD Başkanı Donald Trump’ın ev sahipliğinde 8 Ağustos’ta imzaladıkları barış anlaşması deklarasyonu bölge ülkelerinde yankı bulmaya devam ediyor. Gazeteci Serkan Demirtaş, barışının kazanan ve kaybedenlerini ntv.com.tr için yazdı.

Bilecik’te Cinayet: Zanlı Tutuklandı

Bilecik’te tartıştığı kişiyi tüfekle öldüren H.B. tutuklandı.

Jandarma’dan Sındırgı açıklaması: 3 bölük, 4 tim görevde

Jandarma Genel Komutanlığı, Balıkesir Sındırgı depreminin ardından bölgede 2 helikopter, 1 Özel Harekat, 2 Asayiş Komando bölüğü ve 4 Arama Kurtarma Timi’nin görevlendirildiğini açıkladı. Ayrıca insansız hava aracı ile de bölgeden ilgili birimlere görüntü aktarıldığı bildirdi.

Ronaldo’nun çabaları yetmedi: Al Nassr, İspanya 2. Lig ekibine yenildi

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo’nun 2 golüne rağmen, Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr, hazırlık maçında İspanya 2. Lig ekibi Almeria’ya 3-2 yenildi.