Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

THY’den 5 ülke için yeni karar

Türk Hava Yolları (THY), İsrail’in İran’a saldırısı nedeniyle İran, Irak, Suriye, Ürdün ve Lübnan’a gidecek yolculara tanınan ilave hakların 30 Haziran’a kadar uzatıldığını açıkladı.

Paris Havacılık Fuarı’nda İsrail’e ait firmaların stantları siyah brandalarla kapatıldı

Paris Havacılık Fuarı (Paris Air Show), dünyanın en büyük ve en önemli havacılık etkinliklerinden biridir ve genellikle Le Bourget Havalimanı’nda iki yılda bir düzenlenir. Fuarda İsrail firmalarının stantlarının siyah brandalarla kapatıldığı …

Trump’ın “barış” mesajı sonrası İsrailli yetkiliden “durmamız için baskı yok” açıklaması

Trump’ın “barış” mesajı sonrası İsrailli yetkiliden “durmamız için baskı yok” açıklaması

Hiç müzik eğitimi almayan 175 kadın, sanat yolculuğuna çıktı

Bursa’da hiç müzik eğitimi almamış, yaşları 40 ile 80 arasında değişen 175 kadından oluşan Nilüfer Kadın Korosu Derneği, 20 yılda 11 ülkede konser verdi. 2005 yılında çıktıkları sanat yolculuğunda onlarca şehirde de konser veren koro üyeleri, son olarak davet üzerine gittikleri Azerbaycan ve Gürcistan’da şarkılarını seslendirdi. 20’nci yıllarını da 200’üncü konser ile kutlayan Nilüfer Kadın Korosu Derneği üyeleri, dansları ve kostümleriyle de sahne şovuna imza attı.

İran ve ABD görüşmeleri iptal edildi

Haftasonu yapılması planlanan ABD ve İran arasındaki nükleer müzakereler iptal edildi. Gelişme Umman Dışişleri Bakanı tarafından açıklandı

Tahran ve Tebriz’de yeni patlama sesleri yükseliyor

Son dakika gelişmelerine göre Tahran ve Tebriz’de patlama sesleri yeniden başladı. Şehrin güneyine yapılan saldırılara karşı İran Hava Savunma Sistemleri de devreye girdi