Akçaabat’ta Doğa Kampı Düzenlendi

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Doğa Kampı” etkinliği büyük ilgi gördü.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca Akçaabat Mersin Üzümlü Piknik Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, 7-9 yaş arasında 40 çocuğun katıldığı belirtildi. Katılımcılar, oryantiring, bisiklet sürme, doğa yürüyüşü ve kamp ateşi yakma gibi keyifli aktivitelerle doğayla iç içe unutulmaz anılar biriktirdi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, etkinliklerin devam edeceğini vurgulayarak, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz mevsimini eğlenceli ve verimli geçirmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz doğa kampı etkinliğimiz, çocuklarımıza büyük katkı sağladı. Enerjileriyle etkinliğimize renk katan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Related Posts

Çorlu’da Kaçakçılık Operasyonu: 2 Gözaltı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı, kaçak ürünler ele geçirildi.

Kuru incir ‘tüketmeyin’ uyarısıyla raflardan kaldırılıyor

Almanya’da satılan popüler bir kuru incir ürününde, sağlığı tehdit eden yüksek miktarda toksin tespit edildi. Uzmanlar, ürünü tüketenleri uyardı, tüketmeyin!

Eskişehir’de trafodan çıkan yangında tarım arazisi küle döndü

Eskişehir’de trafodan çıkan yangında yaklaşık 50 dönüm tarım arazisi kül oldu.

Chiesa’dan Fenerbahçe’ye kötü haber

İtalya’ya dönmek isteyen Federico Chiesa, Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’ye davetine olumsuz yanıt verdi.

Donald Trump: Epstein davetini reddettim

ABD eski Başkanı Donald Trump, cinsel istismar suçlamalarıyla gözaltına alındıktan sonra ölen Jeffrey Epstein’ın özel adasına davet edildiğini ancak gitmediğini söyledi.

Gazze krizi derinleşiyor | Hollanda’dan İsrail’e diplomatik tepki: Büyükelçi çağrıldı, seyahat yasağı ve yaptırımlar yolda

Gazze krizi derinleşiyor | Hollanda’dan İsrail’e diplomatik tepki: Büyükelçi çağrıldı, seyahat yasağı ve yaptırımlar yolda