Başkan Uçar, Ayakkabı Boyacılarıyla İftar Sofrası Kurdu

Erzurum’un Yakutiye İlçesi Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Ayakkabı Boyacıları ve Aileleri İle İftar Sofrasında Buluştu

Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da Yakutiye ilçesindeki ayakkabı boyacıları ve tamircileri ile iftarda buluşan Belediye Başkanı Mahmut Uçar, evlerinden aileleriyle birlikte araçlarla aldığı ayakkabı boyacılarını iftar sofrasında ağırladı. Ayakkabı boyacıları ve aileleri ile birlikte iftar açan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, ağırladığı ailelerin çocuklarına da çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Mahmut Uçar, iftar buluşmasını sosyal medya hesaplarında paylaştı. Mesajında “Bugünkü iftar soframızda şehrimizde ayakkabı boyacılığı ve tamirciliği yapan kardeşlerimiz ve ailelerini misafir ettik. Ekmeğini alın teriyle kazanan emekçi kardeşlerimiz ve ailelerine teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyoruz.” ifadelerine yer veren Başkan Mahmut Uçar’ın paylaştığı video takipçilerinden yoğun beğeni aldı.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’ın davetine katılarak iftarlarını açan ayakkabı boyacıları ve aileleri, her fırsatta kendilerine destek veren Başkan Uçar’a bu jestinden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarı dileklerinde bulundular. – ERZURUM

Related Posts

Ahmet Türk’ten Erdoğan’a teşekkür telefonu

DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, terör örgütü PKK’nın silah bırakma süreci kapsamında yürütülen “Terörsüz Türkiye” adımına destek verdi. Türk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Fransa Genelkurmay Başkanı Burkhard: Rusya Fransa’yı Avrupa’da baş düşmanı olarak görüyor

Fransa Genelkurmay Başkanı Thierry Burkhard, düzenlediği basın toplantısında Rusya’nın Fransa’yı “Avrupa’daki baş düşmanı” olarak gördüğünü ifade etti. Burkhard, Rus uydularının uzaydaki manevralarının “uydularının yörüngelerini engellemek ve onları gözetlemek” amacıyla yapıldığını ifade etti.

Srebrenitsa Soykırımı’nın 7 kurbanı daha bu yıl toprağa verilecek

Bosna Hersek’in doğusundaki Srebrenitsa’da 1995’te Sırplar tarafından yapılan soykırımda öldürülen ve kimlikleri tespit edilen soykırım kurbanlarından 7’si daha bugün düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek. Bu yılki törenin ardından anıt mezarlıkta toprağa verilen kurbanların sayısı 6 bin 772’ye yükselecek.

ABD Başkanı Trump, Kanada mallarına yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

ABD Başkanı Trump, Kanada mallarına yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

İznik’te kuraklık alarmı: Çakırca Deresi kurudu göl çekilmeye başladı

Uzun süredir yağış almayan ve İznik Gölü’nü besleyen en önemli su kaynaklarından biri olan Çakırca (Karasu) Deresi’ndeki kuraklık, hem dereyi hem de gölü tehdit eder hale geldi. Mahalle sakinlerinden Fikret Sağır; derenin kurumasıyla birlikte …

Trump, ‘kesin bir şey yok’ vurgusuyla konuştu: Gazze’de anlaşmaya varılması ‘çok yüksek ihtimal’

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze’de anlaşmaya varılmaya çok yakın olunduğunu ancak kesin bir şey söyleyemediğini ifade etti.