Bolu’daki Yangın Soruşturmasında 3 Tutuklama

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında 78 Kişi Hayatını Kaybetti

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, yangınla ilgili olarak Grand Kartal Otel’de çıkan olayın detayları araştırılıyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki süreçlerin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden Gülener, Coşkun ve Acar ile otelin iç mimarı A.B’nin sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Bu tutuklamayla birlikte, toplam tutuklananların sayısı 18’e yükseldi. Gazelle Otel Genel Müdürü A.D’nin ise adli işlemleri devam ediyor.

Geçmişte gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 15 zanlı tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Trabzonsporlu Denis Dragu?’un yeni takımı belli oldu

Trabzonspor’da forma giyen Denis Draguş’un yeni takımı belli oldu. ikas Eyüpspor, Trabzonspor’dan Rumen futbolcu Denis Draguş’u kiraladı.

Dürzi Liderden Türkiye’ye Acil Çağrı

Ebi Muna, Süveyda’daki çatışmalar için Türkiye ve Arap ülkelerinin devreye girmesini istedi.

Mete Gazoz aşkını ilan etti

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Türkiye’ye okçuluktaki ilk altın madalyayı kazandıran, 2024 Paris Olimpiyatları’nda bayrağımızı taşıyan Mete Gazoz, bu kez özel hayatıyla gündemde. Sosyal medyada sevgilisiyle paylaştığı romantik kare, kısa sürede yoğun beğeni aldı ve genç sporcunun özel yaşamına dair merakı artırdı.

Suriye’de kaos! 50 bin aşiret mensubu Süveyda’ya ulaştı, çatışmalar şiddetlendi

Suriye’nin güneyinde bulunan Süveyda kentinde, Dürzi gruplar ve Bedevi Arap aşiretleri arasındaki çatışmalar devam ediyor. Aşiretler, Süveyda’daki Bedevi aşiretlerine yardım etmek amacıyla genel seferberlik ilan etti. 50 bin aşiret mensubunun Süveyda’ya ulaştığı belirtilirken bölgenin batısında çatışmalar şiddetlendi.

Batman’da Yeni Çevreyolu İncelemesi

Vali Canalp, Batman’daki çevreyolu projesinde incelemelerde bulundu, trafik rahatlayacak.

TBMM’de Terörsüz Türkiye Toplantısı

TBMM Başkanı Kurtulmuş, grup başkanvekilleri ile terörsüz Türkiye hedefini görüştü.