Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya’dan yurda döndü

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’ya Döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, özel uçak “TUR” ile saat 23.15’te Esenboğa Havalimanı’na geldi ve yetkililer tarafından karşılandı. Dönüşünde Erdoğan’a Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün eşlik etti.

Related Posts

İspanya ve Portekiz’de elektrik neden kesildi?

İspanya, Portekiz ve Fransa’nın bazı bölgelerini etkileyen büyük bir elektrik kesintisinin nedeni araştırılıyor. Tren seferlerinin durmasına, bankamatiklerin ve trafik ışıklarının çalışmamasına neden olan bu kesinti, Avrupa’nın şimdiye kadarki en büyük enerji sistemi çökmelerinden biri olarak kayda geçti.

Nevşehir’den acı haber: Bir asker şehit oldu

Nevşehir’de görevli Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Uzun, eğitim faaliyeti sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit oldu.

Kişisel cihazlar hedef alındı: 31 binden fazla bankacılık şifresi çalındı

Avustralya’da 31 binden fazla çalınmış bankacılık şifresinin, sanal ortamlarda paylaşıldığı ortaya çıktı.

10. Yargı Paketi hazırlığı | Tunç: 40 maddelik taslağı milletvekillerinin takdirine sunduk

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 10. Yargı Paketi’nin 40 maddelik taslağının tamamlandığını duyurdu. Taslağın önümüzdeki günlerde Meclis’e gelmesi bekleniyor.

Niğde’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Niğde’de uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 6 zanlıdan 2’si tutuklandı.

İmamoğlu gözaltına alınmadan 20 gün önce… Erdoğan’a yapılan ‘Kanal İstanbul’ sunumunun görüntüleri ortaya çıktı!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Şehircilik Bakanı Kurum ve beraberindeki heyetle Kanal İstanbul güzergahını gezdiği ve kendisine kanalla ilgili sunum yapıldığı anların tüm görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Erdoğan’a Kanal İstanbul projesinin ayrıntıları anlatılıyor. Sunum Ekrem İmamoğlu gözaltına alınmadan 20 gün önce, 27 Şubat tarihinde yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir