Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Almanya’da Görkemli Bir Başlangıç: Spielwarenmesse Fuarı

Spielwarenmesse, dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olarak kabul ediliyor ve 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açacak.

Etkinlik boyunca, oyuncak sektöründeki en son trendler, pazar bilgileri ve yenilikler katılımcılara sunulacak, ilham verici bir deneyim yaşatacak.

Unutmayın! 16 Yaşından Küçükler Alınmıyor

Fuar, 165 bin metrekarelik alanda kurulacak ve 68 ülkeden 2 bin 354 firma ile 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye ise 64 firma ile fuarda yer alacak.

1 Şubat 2025 tarihine kadar devam edecek fuar, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş ürün yelpazesini ziyaretçilere sunacak. Ayrıca, fuar öncesinde medya mensuplarına yeni oyuncaklar tanıtılacak. Biletler sadece çevrimiçi olarak satıldığı için fuara katılmak isteyenlerin biletlerini önceden satın almaları gerekmektedir ve 16 yaşından küçükler fuar alanına alınmayacaktır.

Related Posts

161 milyon Nijeryalı gıda güvencesizliğiyle karşı karşıya

Nijerya hükümeti, ülkede yaklaşık 161 milyon Nijeryalının gıda güvencesinden yoksun olduğunu bildirdi.

Özgür Özel, Adıyaman’da ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuşuyor

Özgür Özel, Adıyaman’da ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuşuyor

AKP’li Metiner’den ‘terörist’ tepkisi: ‘Dün dünde kaldı’

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, “süreç”le ilgili yapılan eleştirilerde “terör” ve “terörist” ifadeleri kullanılmasından rahatsızlığını dile getirdi. Metiner, “Dünün kelimeleriyle ne yeni bir gün ve ne de yeni bir gelecek inşa edilir” dedi.

Ahmet Türk’ten Erdoğan’a teşekkür telefonu

DEM Parti Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, terör örgütü PKK’nın silah bırakma süreci kapsamında yürütülen “Terörsüz Türkiye” adımına destek verdi. Türk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Fransa Genelkurmay Başkanı Burkhard: Rusya Fransa’yı Avrupa’da baş düşmanı olarak görüyor

Fransa Genelkurmay Başkanı Thierry Burkhard, düzenlediği basın toplantısında Rusya’nın Fransa’yı “Avrupa’daki baş düşmanı” olarak gördüğünü ifade etti. Burkhard, Rus uydularının uzaydaki manevralarının “uydularının yörüngelerini engellemek ve onları gözetlemek” amacıyla yapıldığını ifade etti.

Srebrenitsa Soykırımı’nın 7 kurbanı daha bu yıl toprağa verilecek

Bosna Hersek’in doğusundaki Srebrenitsa’da 1995’te Sırplar tarafından yapılan soykırımda öldürülen ve kimlikleri tespit edilen soykırım kurbanlarından 7’si daha bugün düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek. Bu yılki törenin ardından anıt mezarlıkta toprağa verilen kurbanların sayısı 6 bin 772’ye yükselecek.