AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala: “Milletimiz Ana Muhalefet Partisine Sürekli Kırmızı Kart Gösteriyor”
AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Bursa 7’nci Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Ala, ana muhalefet partisinin sürekli kırmızı kartı gördüğünü ve milletin bu partiyi 1950’lerden beri reddettiğini vurguladı.
Ömer Faruk Temiztürk Görevi Furkan Akın’a Devretti
AK Parti Bursa 7’nci Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi’nde Ömer Faruk Temiztürk görevi Furkan Akın’a devretti. Yıldırım ilçesi Yunus Emre Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve diğer milletvekilleri katıldı.
Ala, muhalefetin gücü zulme dönüştüğünü belirterek AK gençliğin adalet, merhamet ve dirayeti temsil ettiğini ifade etti. AK hareketin zafer demek olduğunu vurgulayan Ala, dünyanın daha adil bir yer olabileceğini savundu.
AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’nın bu önemli konuşması gençlik kongresinde büyük ilgi gördü.
More Stories
YDK’nin 4’e karşı 5 üyesinin oy çokluğuyla verdiği ihraç kararının gerekçesi teğmenlere tebliğ edildi: Atatürk için and içmek karşıt bir eylemmiş!
Eflani’de Çiğdemler Erken Açtı
Tuncer Bakırhan’dan kayyım tepkisi: Bu fermanlar vız gelir tırıs gider