Özgür Özel’den Ferdi Zeyrek’e zor veda: Gözyaşlarına boğuldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e Veda Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, duygulu anlar yaşayarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e veda etti. Konuşması sırasında zorlanan Özel, “Bana yüküm ağırdı diyordu. Manisa’yı emanet etti gitti. O gidince ne yapacağız bilmiyorum.” şeklinde konuştu.

Özel, konuşmasında, “6 yaşından beri bir kürsüye çıkıp konuşurum, elimde mikrofon olur. Bu herhalde şimdiye kadarki en zor konuşmam. Dedim ki ‘Genel Başkanım, nasıl alacağız Manisa’yı?’ Dedi ki ‘Sen alacaksın.’ Ben alamadım, Ferdi aldı. 15 gün Manisa’dan ayrı kalsak burnumun direği sızlar. Ferdi benden daha Manisalıydı. Aşkla bağlıydı eşine, çocuklarına, bir de Manisa’ya. Yunusemre Belediye Başkanı adayı olmak istiyordu, ‘Ben alacağım, kazanacağım orayı abi’ diyordu.” şeklinde konuştu.

Özel, şu ifadeleri kullandı: “Manisa’yı ben alamadım, Ferdi aldı. Ferdi benden daha Manisalıydı, aşkla bağlıydı, eşine, çocuklarına, Manisa’ya… Bana yüküm ağırdı diyordu. Manisa’yı emanet etti gitti. O gidince ne yapacağız bilmiyorum. Karşılıksız sevebilen biriydi. Konuşmaya başlayınca o kadar samimidir ki dinleyen ağzının içine düşer. Elini sıkıp da yüreğini kazanmadığı kimse yok.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Özgür Özel’den ‘LeMan’ açıklaması: ‘Yapılmamış bir saygısızlık üzerinden yapılan lince izin vermem!’

CHP lideri Özgür Özel, Hz. Muhammed ve Hz. Musa’nın tasvir edildiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan LeMan dergisi hakkında konuştu, yapılan lince tepki gösterdi. Özel, “Hz. Muhammed’e saygısızlığa da izin vermem ama yapılmamış bir saygısızlık üzerinden yapılan lince de izin vermem” diye konuştu.

Çatlaklara veda edeceksiniz! Sürdürülebilir inşaatın yeni yıldızı

Texas A&M Üniversitesi’nden Dr. Congrui Grace Jin liderliğinde geliştirilen bu yenilikçi malzeme, çatlaklarını kendi kendine onararak yapıların ömrünü uzatıyor ve bakım maliyetlerini dramatik bir şekilde düşürdü. Doğadan ilham alan bu teknoloji …

Elon Musk’ın gözü Trump’ın tahtında mı? Eski dostlar can düşmanı oldu

Trump ile Musk arasındaki gerilim yeniden tırmanıyor. Musk’ın desteklenen yasa tasarısına yönelik sert çıkışı, Trump’tan doğrudan hedef alan bir yanıtla karşılık buldu. Yeni parti çağrısı, siyasi tehditler ve DOGE üzerinden yürüyen restleşme, iki milyarderin artık karşı cephelerde olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Motosiklet hırsızlığına 7 yıl hapis

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde müstakil bir evin bahçesinden motosiklet çaldığı iddia edilen sanık, “nitelikli hırsızlık” suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Azerbaycan’da Ruptly editörü Guseynova gözaltına alındı

Sputnik Azerbaycan’ın Bakü’deki ofisine giderek binada yapılan aramaları sokaktan görüntüleyen Ruptly video ajansının editörü Aytekin Nadirovna Huseynova gözşatına alındı.

Yeni bir kriz sessizce şehri sardı… Havaya bakmadan yürümek imkânsız!

Seul sakinleri şu sıralar şehirde yürürken sadece doğanın tadını çıkarmıyor; başlarını kaldırdıklarında, göz hizasında ya da adım attıkları “aşk böcekleri”yle karşılaşıyorlar. Görüntüleri sosyal medyada hızla yayılan bu haşereler, şehirde hem görsel bir rahatsızlık hem de tartışma konusu haline geldi.