Tekirdağ’da Otomobilin Ağaçla Çarpması Sonucu 3 Yaralı

Çorlu’da Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı

Çorlu’da, Rumeli Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil orta refüje çıkarak ağaca çarptı ve 3 kişi yaralandı.

Kazada, Cumhuriyet Parkı istikametinden hastane yönüne seyreden G.B. yönetimindeki Bulgaristan plakalı araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu kaza yaptı.

Olayda, sürücü G.B. ile araçta bulunan yolcular A.B. ve Y.E. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı. – TEKİRDAĞ

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Erken teşhiste yeni adım: Alzheimer’da ‘kan testi’ dönemi

Yeni bir araştırma, Alzheimer hastalığını erken evrede tespit edebilen kan testinin yüksek doğruluk oranına sahip olduğunu gösterdi.

Uzmanı uyardı: Günde 100-150 gramın üzerinde et tüketmeyin

Uzman diyetisyen, Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlara sağlıklı beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu. Bayram sofralarında sıkça tüketilen kırmızı etin, doğru şekilde pişirilmesi ve dengeli tüketilmesi gerektiğine dikkat çekip özellikle kronik rahatsızlığı olan bireylerin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

E vitamininin cilde 5 faydası

E vitaminin cildi bir yandan nemlendirip onardığını bir yandan da UVB ışığını emerek güneşin zararlı etkilerine karşı koruduğunu belirten Merve Öz ‘‘Dolayısıyla güçlü bir antiaging özelliğe sahiptir’’ dedi.

Sivas’taki cenazede neden maske taktılar? Yanlış biliyoruz: ‘2 koku keneyi çekiyor’

Sivas’ta nisan ayı başından bu yana Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) teşhisiyle hastaneye kaldırılanların sayısı 20’yi geçti. Şimdiye dek 1,5 yaşındaki Metehan Tütüncü’yle birlikte 3 kişi yaşamını yitirdi. Metehan bebek vakası ise hem trajik seyri hem de dikkat çeken maske detayıyla kamuoyunun ve uzmanların gündeminde.

Williams Sendromu: Yabancılara sarılmak ve arkadaş olmak için doğuştan gelen bir arzu…

Yabancılara “en yakın arkadaş” gibi davranmak ne gibi tehlikeler doğurabilir?

Mucizenin adı: Nur

5.5 yaşındaki Nur, yatay kalple doğdu. Sol akciğeri iflas etti. “Yaşamaz” denilen küçük kıza yeni damar nakledildi. Nur sağlığına kavuştu.