Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüşme Yaptı

DEM Parti‘ye bağlı milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında bulunan terörist lider Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detayları yakında kamuoyu ile paylaşacaklar. Görüşme ile ilgili tüm bilgiler DEM Parti tarafından yapılacak resmi açıklamada detaylı bir şekilde aktarılacak.

Parti yetkililerine göre, muhabir Altan Sancar, Öcalan’la gerçekleştirilen görüşmenin ayrıntılarını Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında izleyicilere aktardı.

Altan Sancar, görüşme detaylarını şu şekilde açıkladı: “Bu gece önemli gelişmeler yaşanacak. Çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi ve belirli heyetlerin belirli yerlere seyahat edebileceği konuşulmakta. Yarın yapılacak açıklamanın öncesinde heyet görüşmelerinin sonuçları merakla bekleniyor.”

‘MHP Liderinin Çağrısına Uyumlu Açıklama Planlanıyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıya uygun bir şekilde açıklama yapılacak ve PKK‘nın silah bırakması yönünde çağrıda bulunulacak. Bu gece farklı bölgelerde görüşmeler devam ediyor.

‘Silah Bırakma Çağrısı Yakında Yapılacak’

Yarın içinde silahların bırakılması ve silahlı çatışmanın sonlandırılması yönünde bir açıklama yapılması bekleniyor. Görüşmelerin hangi bölgelerde gerçekleşeceği henüz kesin değil ancak yapılan görüşmelerin bu çağrının yapılacağına işaret ettiği belirtiliyor.

Related Posts

Fransa’da okul saldırısı: 1 kişi hayatını kaybetti

Fransa’nın Nantes şehrinde bir lise öğrencisi okula bıçaklı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Bilim insanları “görülemez” dedi; ünlü sanatçı taklit ettiğini iddia etti.

İngiliz sanatçı Stuart Semple, bilim insanlarının keşfettiği ve  daha önce kimsenin görmediğini söyledikleri “Olo” rengini taklit ettiğini iddia etti.

Müzisyen koca eşini öldürdü, itirafları kan dondurdu

12 yıllık eşini öldüren müzisyen koca, ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında, “Bıçak kırılınca tornavida sapladım.” dedi.

Eşsiz keşif: “Kayıp Şehir” bulundu

Atlantik Okyanusu’nun 700 metre derinliğindeki eşsiz bir jeolojik fenomen, bilim insanları tarafından “Kayıp Şehir” olarak adlandırıldı.

MSB kaynakları: “Teröristlerin teslim olması için bildiri atılıyor”

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, Irak’ın kuzeyindeki terör örgütü mensuplarının barınma alanlarına teslim olmaları için bildiri atıldığını bildirdi.

Son Dakika… DEM Parti heyeti ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un görüşmesi başladı

Son dakika haberi… DEM Parti heyetinin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüşmesi başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir