Yangın şehidinin oğlu yürekleri dağladı: Baba, ben sensiz ne yapacağım?

Seyitgazi’de Orman Yangınında Şehit Düşen Eyüp Dereli’nin Acı Dolu Son Yolculuğu

Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ederken alevlerin içinde kalarak hayatını kaybeden, aralarında dozer operatörü Eyüp Dereli’nin de bulunduğu 10 görevliyi yürekleri dağlayan bir acı bekliyordu. Eyüp Dereli’nin naaşı, Ankara Adli Tıp Kurumu’ndan Eskişehir’e getirilerek Reşadiye Camii’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yürekleri Dağlayan Acı Anlar

Cenaze törenine, şehit Dereli’nin yakınlarının yanı sıra Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, protokol mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bakan Yumaklı, Dereli’nin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak ağlayan ailesine teselli vermeye çalıştı.

Şehit Eyüp Dereli’nin yakınlarının feryatları ise yürekleri dağladı. Dereli’nin babası ve ikiz kardeşi ayakta durmakta zorlanırken, oğlu ise babasının fotoğrafını elinden bırakmadı. “Baba, ben sensiz ne yapacağım?” sözleri yürekleri dağlarken, çevredeki vatandaşlar oğlanı sakinleştirmeye çalıştı.

Gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Eyüp Dereli, Kanlıpınar Şehitliği’nde toprağa verilmek üzere defnedildi.

Related Posts

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü, Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda İki Önemli Başarı Elde Etti

Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü, Çekya’nın Ostrava şehrinde düzenlenen 2025 Yıldızlar-Gençler Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda Kenan Eren Kahraman ile Avrupa ikinciliği ve üçüncülüğü kazanarak Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

Muhittin Böcek tekrar hastaneye kaldırıldı

Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tekrar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Hava sıcaklığı 43 ilde 40 derecenin üzerine çıktı

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği yurt genelinde bugün termometreler, 43 ilde 40 derecenin üzerini gösterdi.

Streç filme sarılı cenazesi bulunmuştu: Dinara’nın tabutunu kadınlar taşıdı

Çanakkale’de evinde ölü bulunan Özbekistan uyruklu Dinara Alya Urkasimova, son yolculuğuna uğurlandı. Urkasimova’nın tabutunu kadınlar taşıdı.

Zafer’in Cansız Bedenine Ulaşıldı

Erbaa’da Kelkit Çayı’nda yapılan aramalarda Zafer Ateş’in cansız bedenine ulaşıldı.

Rusya-Ukrayna arasında İstanbul’da 3. görüşme: Çırağan’da ‘mucize’ arayışı… ‘Kamçatka’ formülüyle kriz aşıldı

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşın sona erdirilmesi için bugün Türkiye’nin ev sahipliğinde üçüncü tur müzakereleri İstanbul’daki Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek. Tarafların barışın şartlarını ele almasının beklendiği görüşmede yaşanan “tarih” krizi “Kamçatka” formülüyle aşıldı.