Zeytin Toplamak İçin Çıktığı Duvarından Düşen Kişi Yaralandı

Çine İlçesinde Zeytin Toplama Esnasında Duvar Düşmesi Olayı

Aydın’ın Çine ilçesinde meydana gelen bir olayda zeytin toplamak için duvara çıkan bir kişi yaralandı. Bölüntü Mahallesi’nde zeytin hasadı yaparken dengesini kaybeden N.K, yaklaşık 3 metre yükseklikten zemine düştü.

Olayın bildirilmesi üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çine Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan açıklamada, yaralının hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

Related Posts

Sigara üretiminde zorunlu oldu: Resmi Gazete’de yayımlandı

Türkiye’de sigara filtresi üretilecek tesis yerleri ile ilgili değişiklik yapıldı. Buna göre, üretim için kullanılacak olan tesis yeri organize sanayi bölgesi ya da sanayi alanında, en az 1000 metrekarelik kapalı alana sahip bir bina olacak şekilde olacak.

Naci Görür uyardı: ‘Yediye kadar deprem üretebilir’

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Erzurum’da meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Dünya turuna çıkmaya hazırlanan Türk pilot dağa çakıldı: ‘Kanlar içerisindeyiz, yardım edin’

TC-RTO kuyruk tescilli M20J tipi uçağıyla dünya turuna çıkan pilot Demirci, Bayburt yakınlarında dağa sert iniş yaptı. Kazada pilot ve yanındaki iki yolcu yaralanırken, Demirci’nin telsizle yardım çağrısı yaptığı öğrenildi.

Özgür Özel hakkında fezleke: Yargıtay üyelerine gösterdiği Can Atalay tepkisi nedeniyle açılan dava gerekçe gösterildi

Özgür Özel hakkında fezleke: Yargıtay üyelerine gösterdiği Can Atalay tepkisi nedeniyle açılan dava gerekçe gösterildi

Emine Erdoğan, Papa’yı ziyaret etti

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Vatikan’da Papa 14. Leo ile bir araya geldi.

İran, UEAK’la işbirliğini resmen kesti

İran, UAEK ile iş birliğini askıya alan yasayı resmen yürürlüğe koydu. Yeni düzenleme, nükleer denetimlerin artık Tahran’ın güvenlik kurulunun onayına bağlı olacağını öngörüyor. Tahran yönetimi, ajansı Batı yanlısı olmakla suçladı ve İsrail saldırılarına zemin hazırlamakla itham etti.