Başına buz kütlesi düşen üniversiteli genç, hastanede hayatını kaybetti

Erzurum’da Buz Kütlesi Başına İsabet Edince Üniversiteli Öğrenci Hayatını Kaybetti

Erzurum’da gece saatlerinde meydana gelen acı olayda, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Arif Talat Algın, yolda yürürken çatıdan kopan buz kütlesinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı ve hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Yakutiye ilçesi Lalapaşa Mahallesi’nde, 1’inci Sümbül Sokak’ta gerçekleşti. Apartman çatısından düşen buz kütlesi, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 3’üncü sınıf öğrencisi Algın’ın üzerine düştü.

Olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Algın, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Okulunda düzenlenecek olan törenle anılacak

Hayatını kaybeden öğrenci için yarın Edebiyat Fakültesi’nde bir tören düzenleneceği belirtildi. Fakülte bahçesinde gerçekleştirilecek törenin ardından Algın’ın cenazesi Bursa’ya gönderilecek. (DHA)

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Görüşme iptal edilmişti: CHP ‘komisyona’ ilişkin görüşlerini Kurtulmuş’a yazılı olarak sundu

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a Meclis’te terör örgütünün fesih sürecinin ardından kurulacak komisyona ilişkin görüşlerini yazılı olarak sundu.

Ayı merakı canına mal oldu

Romanya’nın ünlü Transfagaraşan yolunda, Posada-Vidraru Oteli yakınlarında meydana gelen olayda, motosikletiyle seyahat eden bir İtalyan turist, vahşi bir ayıyla tehlikeli şekilde yakınlaştı. Observator News’in aktardığına göre turist, ayıyı eliyle …

Murat Çalık ameliyata alındı

Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık ameliyata alındı.

Samsun’da kahvehanede demir sopalı saldırı

Samsun’un Canik ilçesinde bir kahvehanede çıkan tartışma, şiddet olayına dönüştü. Demir sopalarla darbedilen 23 yaşındaki K.G’nin şikâyeti üzerine gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Sigara üretiminde zorunlu oldu: Resmi Gazete’de yayımlandı

Türkiye’de sigara filtresi üretilecek tesis yerleri ile ilgili değişiklik yapıldı. Buna göre, üretim için kullanılacak olan tesis yeri organize sanayi bölgesi ya da sanayi alanında, en az 1000 metrekarelik kapalı alana sahip bir bina olacak şekilde olacak.

Naci Görür uyardı: ‘Yediye kadar deprem üretebilir’

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Erzurum’da meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.