Narin davasında karar belli oldu

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Davasında Karar Açıklandı

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayeti davasında sonuç belirlendi. Tutuklu yargılanan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Nenin Güran’ı öldüren suçlu olarak belirlenen Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olayın detayları için gelişmeleri takip etmeye devam edin…

Related Posts

Samsun’da kahvehanede demir sopalı saldırı

Samsun’un Canik ilçesinde bir kahvehanede çıkan tartışma, şiddet olayına dönüştü. Demir sopalarla darbedilen 23 yaşındaki K.G’nin şikâyeti üzerine gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Sigara üretiminde zorunlu oldu: Resmi Gazete’de yayımlandı

Türkiye’de sigara filtresi üretilecek tesis yerleri ile ilgili değişiklik yapıldı. Buna göre, üretim için kullanılacak olan tesis yeri organize sanayi bölgesi ya da sanayi alanında, en az 1000 metrekarelik kapalı alana sahip bir bina olacak şekilde olacak.

Naci Görür uyardı: ‘Yediye kadar deprem üretebilir’

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Erzurum’da meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Dünya turuna çıkmaya hazırlanan Türk pilot dağa çakıldı: ‘Kanlar içerisindeyiz, yardım edin’

TC-RTO kuyruk tescilli M20J tipi uçağıyla dünya turuna çıkan pilot Demirci, Bayburt yakınlarında dağa sert iniş yaptı. Kazada pilot ve yanındaki iki yolcu yaralanırken, Demirci’nin telsizle yardım çağrısı yaptığı öğrenildi.

Özgür Özel hakkında fezleke: Yargıtay üyelerine gösterdiği Can Atalay tepkisi nedeniyle açılan dava gerekçe gösterildi

Özgür Özel hakkında fezleke: Yargıtay üyelerine gösterdiği Can Atalay tepkisi nedeniyle açılan dava gerekçe gösterildi

Emine Erdoğan, Papa’yı ziyaret etti

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Vatikan’da Papa 14. Leo ile bir araya geldi.